Festival "Dani Brazila" - Novosadski samba karneval

Datum: 13.08.2013.

Festival “Dani Brazila” – City Hostel na novosadskom samba karnevalu

 

Festival
Još 3 dana! City Hostel Novi Sad je počeo sa odbrojavanjem do jednog od najegzotičnijih festivala na našim prostorima.

Festival "Dani Brazila” – novosadski samba karneval po četvrti put od 16. do 18. avgusta 2013. godine otvara vrata egzotičnog Brazila i posetiocima omogućava nova saznanja, pruža brojne kulturne sadržaje, ali pre svega doprinosi nezaboravnoj zabavi. Prošle godine festival je privukao pažnju preko 8000 posetilaca čime je pokazao da može da se poredi sa većim svetskim festivalima ovog tipa.


Program festivala koji se odvija na više različitih lokacija, obuhvata edukativni i kulturni program, a završnica je, po staroj recepturi, ovekovečena u bogatoj i egzotičnoj samba karnevalskoj povorci.

Radionice kapuere, samba plesa i samba udaraljki vode strani i domaći renomirani predavači, dok kulturni programi i noćne zabave privlače preko 1500 posetilaca.

Festival “Dani Brazila” – novosadski samba karneval svojim atraktivnim i bogatim programom uspeo je da Novi Sad predstavi kao modernu turističku destinaciju, a Novosađanima pruži jedinstveni letnji kulturni ugođaj.

Dobri utisci i pozitivni komentari važan su motiv da Festival ove godine bude još veći i posećeniji.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da doživite egzotičnu atmosferu brazilskog karnevala! Dok se za organizaciju i dobru zabavu brinu Udruženje ARTKOR, Capoeira Senzala Novi Sad, škola sambe “Sambansa” i mnogi drugi, za ugodan smeštaj za vreme festivala pobrinućemo se mi – City Hostel Novi Sad!

Očekujemo Vas!

 


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com