Plesni spektakl na Festivalu ulicnih sviraca

Datum: 01.09.2013.

PLESNI SPEKTAKL NA FESTIVALU ULIČNIH SVIRAČA - UČESTVUJ I TI


Novosađani će u subotu 7. septembra na Trgu slobode imati priliku da učestvuju u plesnom spektaku Get laki fleš mob (Get Lucky Flash Mob) u okviru Festivala uličnih svirača.


 Plesni spektakl na festivalu uličnih svirača, Novi Sad

 

Get laki fleš mob promoviše ples, koji u Novom Sadu i inače ima veliku popularnost. Svoje učešće imaće preko 250 plesača lokalnih plesnih klubova (Play dance, Groove, Broadway DC, Five Todo Tango, Allegro, City Dance, Partizan 2, Professional i Core Factory), dok je samostalni plesač Edvard Rađenović. Program počinje u 18 sati.

Plesne trupe će pre samog događaja proći ulicama centra grada i zatim se na Trgu slobode predstaviti pojedinačnim tačkama. Na kraju će zajedno sa okupljenim građanima odigrati unapred pripremljenu koreografiju.

Ovom plesnom događaju mogu da se pridruže svi Novosađani. Zajednička koreografija je pripremljena i može da se pogleda na fejsbuk profilimai sajtovima Festivala uličnih svirača i Radija AS FM, kao i na njihovim sajtovima. Zainteresovani mogu da se pridruže spektaklu i tokom uvežbavanje koreografije na otvorenim treninzima u Sokolskom domu, u petak, subotu i nedelju, kao i u sredu, četvrtak i petak naredne sedmice od 19 sati.


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com