Kartica za lakse snalazenje turista u Novom Sadu

Datum: 05.10.2013.

Kartica za lakse snalazenje turista u Novom Sadu

Ukoliko ovog vikenda navratite do Novog Sada, između ostalog možete i do Novosadskog sajma gde je u toku i sajam turizma. Upravo tamo predstavljene su novine na koje ćete moći računati, ukoliko u Novi Sad budete navraćali u narednim mesecima. Šta sve zanimljivo ima da se vidi u Novom Sadu, informacija je koju više nećete morati da tražite samo putem brošura, jer će zahvaljujući interesantnoj igrici, te podatke turisti ubuduće moći da dobiju igrajući se na svojim telefonima, kao i na internet sajtu i Fejsbuk profilu Turističke organizacije Novog Sada, što nije jedina novina pripremljena za predstojeću turističku sezonu.

Trg slobode Novi Sad turizam

Sem što kupovinom kartica posetioci dobijaju popuste prilikom posete muzejima, galerijama i ostalim ustanovama kulture, zahvaljujući saradnji sa Gradskim saobraćanim preduzećem, omogućeno je da se svi turisti u gradskim autobusima voze po povoljnijoj ceni, dok će bicikle, koje izdaje Parking servis, moći da koriste potpuno besplatno.

U zavisnosti od vremena boravka, u prostorijama TONS-a u Jevrejskoj ulici za desetak dana moći će da se kupi „NS city“ kartice u trajanju od jednog ili dva dana. Iako njihova cena još uvek nije poznata, očekivanja su da će ih turisti, koji se u Novom Sadu rado voze i gradskim prevozom i biciklima, sa oduševljenjem prihvatiti.Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com