SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP

Datum: 22.10.2013.

SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 2


Serbian Battle Championship, MMA šampionat Novi Sad

Novi Sad će 16. novembra ponovo biti domaćin vrhunske MMA priredbe u organizaciji Family Fight Team-a. Podsećamo, prošli "Serbian Battle Championship" se održao u Maloj hali SPENS-a u Novom Sadu i tom prilikom dvorana je bukvalno bila "puna do vrha". Ovog puta najavljen je još veći spektakl, nešto što MMA publika u našoj zemlji nije imala prilike da vidi: Velika dvorana SPENS-a sa preko 7.000 ljudi, gde se pored vrhunskih boraca pripremaju i impresivne pirotehnički i vizuelni efekte sa nezapamćenim scenariom i kao takav nadamo se da će biti najveći u Srbiji i regionu!

"Serbian Battle Championship 2" počinje da poprima finalne obrise, a glavna borba večeri je već objavljena. Najbolji srpski teškaš, nosilac Luta Livre crnog pojasa, višestruki prvak države u brazilskoj džiu-džici i greplingu, neporažen u poslednjih 5 mečeva još od 2006. godine, Bojan Mihajlović, sastaće se sa bratom čuvenog Alistaira Overeema, i nekadašnjim "RINGS Free Fight Dutch" prvakom u teškoj kategoriji, Valentijnom Overeemom.

Pored impresivne glavne borbe večeri, ostale potvrđene borbe neće biti ništa manje zanimljive za mnoge MMA fanove na našim prostorima.

 

Serbian Battle Championship, MMA šampionat Novi Sad

 

Manifestacija će biti održana u subotu, 16. novembra, u Velikoj dvorani SPENS-a sa početkom u 19:30h.


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com