Evropska Noc pozorista

Datum: 15.11.2013.

Evropska noć pozorišta u Novom Sadu i Srbiji

 

U 2013. godini održava se peta jubilarna Evropska noć pozorišta i treća Noć pozorišta u Republici Srbiji.

 

Evropska noć pozorišta Novi Sad, Theater Night

 

subota 16. novembar 2013. godine

 

U 10 evropskih zemalja 16. NOVEMBRA 2013. godine održava se manifestacija “NOĆ POZORIŠTA”. U Srbiji na ovaj dan – 18 gradova i opština, među kojima je i Novi Sad, 40 institucija kulture i 6 obrazovnih institucija otvoriće svoja vrata za publiku!

U subotu, 16. novembra 2013 godine, po treći put će se održati manifestacija NOĆ POZORIŠTA u Republici Srbiji, kao deo međunarodne organizacije European theatre night, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i informisanje Vlade Vojvodine, lokalnih samouprava i kulturnih institucija iz 18 gradova i opština: Vranje, Novi Pazar, Prijepolje, Niš, Trstenik, Kragujevac, Šabac, Lazarevac, Beograd, Pećinci, Ruma, Sremska Mitrovica, Bela Crkva, Zrenjanin, Bačka Palanka, Novi Sad,  Kula i Apatin.

40 institucija kulture (pozorišta, centri za kulturu, studentski kulturni centri, muzeji, biblioteke i dr.) i 6 obrazovnih institucija pripremili su za svoje sugrađane obiman program – preko 50 predstava i 20 propratnih sadržaja (preformansi, muzički događaja, muzejske postavke, radionice, izložbe, i sl.), sa popustom na ulaznice ili besplatno.

Program manifestacije i detaljnije informacije možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji Noći pozorišta: http://noc-pozorista.rs/


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com