Iluzionisti u Novom Sadu

Datum: 18.11.2013.

THE ILLUSIONISTS - WITNESS THE IMPOSSIBLE

 

Najbolji iluzionisti na svetu, grupa “The Illusionist”, sa svojom predstavom “Witness the Impossible” održaće na jesen više nastupa u Beogradu i Novom Sadu.

 

Iluzionisti - The Illusionists Novi Sad

 

Sedam neverovatnih iluzionista pomračiće um gostima magijom i iluzijom koja do sada nije viđena u našoj zemlji. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode.

Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada, Hudinija, i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Kreativni producent Sajmon Pejnter rekao je da je ovo prva predstava na svetu koja okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu na istom mestu: od šokantnih iluzija Dena Sperija preko komičnog mađioničara Džefa Hobsona do eskapologiste Endrua Basoa koji izvodi Hudinijem inspirisano bekstvo ispod vode uživo na sceni. Ne postoji nijedna više grupa mađioničara koji vam mogu pomračiti um zabavom koju “The Illusionist” čine na svakoj predstavi. Njima se pridružuje i Kevin Džejms, "The Inventor", koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice a koje ćete videti uživo na sceni u ovoj predstavi.

"The Illusionists: Witness the Impossible" prvi put je prikazan u januaru 2012. godine i odmah rasprodao devet predstava u Sidnejskoj operskoj kući kao i osam u Meksiko sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta.

Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Novom Sadu na Spensu od 26. do 28. novembra.


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com