EXIT proglasen za najbolji evropski festival

Datum: 25.02.2014.

Exit proglasen za najbolji Evropski festival!

 

Exit Festival Petrovaradin tvrđava hostel Novi Sad

 

Sinoć je u Groningenu (Holandija) održana ceremonija dodele priznanje Evropskih festivalskih nagrada za 2013. godinu (European Festival Awards). Više od 360 festivala iz 34 zemlje bilo je u konkurenciji za najbolji veliki festivalu 2013. godini. U glasanju je učestvovalo preko 620 hiljada ljudi iz celog sveta, te je Egzit prošlog meseca svrstan u najuži krug od deset finalista, zajedno sa  belgijskim festivalima Tomorrowland, Pukkelpop, Dour Festival i Rock Werchter, Open’Air i Woodstock festivalom iz Poljske, nemačkim Hurricane/Southside i Wacken Open Air festivalima, kao i mađarskim Szigetom.

Od ustanovljenja nagrade European Festival Awards 2010. godine, Egzit se svake godine nalazio u najužem izboru, a 2007. godine je poneo laskav titulu za Najbolji evropski festival na takmičenju još jednog važnog autoriteta u festivalskom svetu, UK Festival Awards.

 

Exit Festival Petrovaradin tvrđava Novi Sad

 

EXIT R:Evolucija 2013 ostaće upamćena kao jedno od najuspešnijih izdanja festivala do sada. Oboreni su mnogi interni rekordi, dok je ostvarena poseta od oko 200.000 ljudi.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Listu svih dobitnika možete videti na zvaničnom sajtu Evropskih festivalskih nagrada http://eu.festivalawards.com/.


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com