Queens of the Stone Age 11.-og juna u Novom Sadu

Datum: 13.05.2014.

QUEENS OF THE STONE AGE 11.-OG JUNA NA ROCK@EXIT FESTIVALU

Queens of the Stone Age Rock Exit Festival, hostel Novi Sad

ROCK@EXIT, jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXITa! Na ovaj način EXIT festival će dobiti svoj peti dan! Na festivalu ROCK@EXIT pored QUEENS OF THE STONE AGE nastupiće i PARTIBREJKERS, EYESBURN, RITAM NEREDA I REPETITOR.

Prodaja ulaznica za festival ROCK@EXIT počela je 4. aprila u podne. Vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica po POKLON ceni od 999 dinara prodat je u rekordno kratkom roku. Trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnoj ceni od 1.499 dinara, dok će redovna cena ulaznice biti 2.499 dinara. Ulaznice po promotivnoj ceni biće dostupne kako online, putem sajta www.gigstix.com, tako i na prodajnim mestima GIGS TIX i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival putem sajta www.gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

Sve informacije o prodajnim mestima mogu se naći na linkuwww.gigstix.com/qotsa.

 

Queens of the Stone Age

 


Please enter name ! Please enter email address ! Please enter valid email address ! Please enter message !

Video

 • Kontakt informacije


  City Hostel

  Radnička 21
  Srbija, Novi Sad

  Kontakt telefon: +381 (21) 64 47 208

  E-mail: : nscityhostel@gmail.com