City Hostel

NAJVEĆI, NAJMODERNIJI I NAJPOVOLJNIJI HOSTEL U GRADU

Cenovnik

Galerija

City Hostel

O nama

Na idelanoj lokaciji, u gradskom jezgru Novog Sada, od 2011. godine stanuje City Hostel.

Po ocenama gostiju sa svih svetskih booking sajtova: najpovoljniji, najmoderniji i najdruželjubiviji hostel u Novom Sadu.
Danas u City Hostelu udobno može da se smesti 60 gostiju, u ručno oslikanim, komfornim i čistim višekrevetnim i privatnim sobama. Poseduje 14 modernih i komfornih soba i 10 novih kupatila. Sobe su raspoređenim na tri etaže, sa odvojenim kupatilima, zajedničkim prostorijama, potpuno opremljenim kuhinjama, besplatnim wi-fijem. U prelepoj letnjoj bašti hostela od nedavno kafe ZOVA Open Bar naši gosti mogu da se upoznaju, druže i uživaju uz specijalne pogodnosti i popuste.
City Hostel nalazi se u neposrednoj blizini, na svega nekoliko minuta laganog hoda od centra Novog Sada, okružen brojnim restoranima i kafićima, na svega minut od Univerziteta u Novom Sadu i deli ulicu sa sportskim i poslovnim centrom „SPENS“.
Hostel je na samo deset minuta udaljen od Štranda, najlepše i najveće evropske plaže na Dunavu, a Petrovardaniska tvrđava, u kojoj se svake godine održava festival EXIT, nalazi se na 15-20 minuta hoda od hostela.
Stalno prisutno i ljubazno osoblje spremno je da u svakom trenutku pruži sve neophodne informacije i podršku gostima o tome kako i šta bi trebalo da posete u Novom Sadu, šta da otkriju i probaju.
Zahvaljujući gostima iz svih krajeva sveta, City Hostel je posebno mesto prepuno pozitivne energije, dobrog raspoloženja i zabave, o čemu najbolje govore preporuke naših zadovoljih gostiju.
Radujemo se da budemo dobri domaćini vama i vašim prijateljima!

City Hostel

OLIMPIJSKA DOBRODOŠLICA

Nakon uspešne sportske karijere i završetka studija u SAD u oblasti hotelskog menadžmenta, srpski olimpijac u plivanju i njegova porodica, odlučili su da otvore City Hostel.

U njega su utisnuli stečeno znanje ali i ono što ih ispunjava i pokreće: porodična toplina, ljubav prema druženju s ljudima, strast prema putovanjima i odanost Novom Sadu.

U City Hostel preneli su svoja iskustva sa brojnih putovanja, boravka u raznim hostelima širom sveta, sa velikom željom da gosti sa sobom ponesu najlepše uspomene o gostoprimljivosti Novog Sada i Srbije. Spajanjem koncepta modernih hostela sa tradicijom i domaćom atmosferom nastao je City Hostel.

I u njemu vas čeka OLIMPIJSKA DOBRODOŠLICA!

City Hostel

Usluge

Da se niko od naših gostiju ne bi dosađivao u bilo kom trenutku, tu su veliki LCD televizori na svakom spratu sa više od 70 kablovskih kanala, besplatan WiFi internet, DVD plejer, X-Box 360, mala biblioteka i razne društvene igrice., A čim dođe lepo vreme, otvara se letnja kafe bašta i počinje uživanje u svežem vazduhu, uz pivo i sokove, u našim omiljenim lejzi begovima.


Usluge24 h recepcija24 h topla voda i sapunOdvojeno muško i žensko kupatilo sa hidromasažnim tuš kabinamaPotpuno opremljena kuhinja, frižider, rešoBesplatni ormarići na zaključavanjeBesplatna posteljinaBespaltan WiFi brzi internetKablovska televizijaDVD plejerX-Box 360Klima uređajiFen za kosuPeglaIznajmljivanje peškiraBesplatna mapa grada  DALJE  Dodatne usluge  Letnja kafe bašta  Video nadzor  Parking  Organizovanje prevoza od/do hostela  Mogućnost organizacije doručka, polu- ili punog pansiona  Organizovanje tura  Popust za grupe  City Hostel

  Prvi sprat

  Pored recepcije sa ljubaznim osobljem, ovde se nalaze privatna dvokrevetna, šestokrevetna i osmokrevetna soba, dva kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, potpuno opremljena kuhinja i ormarići na zaključavanje. Tu je i klimatizovani dnevni boravak sa LCD televizorom, DVD plejerom, BESPLATNIM internetom, X-Boxom 360, kao i letnja kafe bašta.  City Hostel

  Drugi sprat

  Ovaj sprat, idealan za veće grupe posetilaca, raspolaže sa osmokrevetnom i desetokrevetnom sobom, dva kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, potpuno opremljenom kuhinjom, kao i klimatizovanim dnevnim boravkom sa ormarićima, LCD televizorom i BESPLATNIM internetom. Tu je i mala terasa idealna za pušače ili one željne svežeg vazduha.  City Hostel

  Treći sprat

  Ovaj, najnoviji sprat hostela raspolaže luksuznim klimatizovanim privatnim sobama. Pored dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, ovde se nalazi i privatan apartman sa sopstvenim kuaptilom i LCD televizorom, kao i petokrevetna soba. Tu su i zajednička prostorija sa potpuno opremljenom kuhinjom, kao i mala terasa i, naravno, besplatan internet.