City Hostel

Usluge


BESPLATNO


Mapa grada

Bežični internet

Internet kutak

Sveža posteljina

Pegla za odeću i fen za kosu (na zajam)

Adapteri za EU i US utičnice

Piće dobrodošlice


UOPŠTENO


Ormarići

Zajednički dnevni boravak

Topla voda i sapun

Veš mašina

Kuhinja i TV

Klima uređaj

Video nadzor 24/7

Dozvoljeni kućni ljubimci

Popusti za grupe


USLUGE


Transfer sa aerodroma (na upit)

Iznajmljivanje bicikla

24h recepcija

Vešernica

Turističke informacije

Iznajmljivanje peškira

Parking


HRANA


Letnja bašta

Organizovanje obroka (na upit)

Zabave uz roštilj u letnjoj bašti (na zahtev)

Alkoholna pića (pivo, rakija, vino itd…)


IGRE


X-Box 360

Društvene igre (karte, šah, rulet itd…)

DVD uređaj

Kablovska Led TV

Mini biblioteka


ZOVA OPEN BAR


Otvora se na proleće i radi do jeseni

Kraft piva

Kokteli

Vrhunska espresso kafa

Zdravi obroci

DETALJI KOJI VAM MOGU POMOĆI:


DOLAZAK:

Planiranje putovanja ne mora nužno da bude stresno.
Nudimo vam posebne popuste za organizovane grupe, kao i za bukiranje smeštaja direktno preko našeg sajta***
Ukoliko dolazite avionom, možemo za vas organizovati transfer do hostela, a za one koji dolaze sopstenim prevozom postoji mogućnost parking mesta na upit.
Prilikom putovanja nema potrebe da se odvajate od vaših kućnih ljubimaca. Mi smo pet friendly hostel i oni su uvek dobrodošli gosti.
Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom slanja upita naglasite šta vam je potrebno, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.
Kada stignete u City Hostel dočekaće vas naše ljubazno osoblje koje će se potruditi da vam boravak u hostelu bude što prijatniji. Recepcija je otvorena 24 časa i odmah po dolasku dobićete sve što vam je potrebno. Mapa grada, internet, pegla za odeću, fen za kosu, adapteri za EU i US utičnice…Pokazaćemo vam i sve raspoložive prostorije, zajednički dnevni boravak sa LCD TV i kuhinju sa rešoom i frižiderom, kako biste mogli da organizujete svoje vreme provedeno u hostelu.
S obzirom na idealnu lokaciju hostela, većinu turističkih destinacija u Novom Sadu moći ćete da posetite peške. Za ljubitelje aktivnog odmora nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikla, a ukoliko želite, organizujemo turističke ture tokom kojih ćemo vam detaljno predstaviti najveće znamenitosti Novog Sada i okoline.
Dan koji odlučite da provedete u hostelu sigurno vam neće biti dosadan. Pored besplatnog Wi-Fi, internet kutka i TV-a sa preko 70 kablovskih kanala, oprobajte se u X-box igrama ili uživajte u čarima naše male biblioteke. Ishranu tokom boravka u hostelu možete planirati sami, ali možemo i mi to uraditi za vas na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona. Na raspolaganju su vam veš mašina i topla voda u svakom momentu, tako da ne morate brinuti o bespotrebnom nošenju velike količine stvari prilikom putovanja.
Tu je i neizostavna letnja bašta koja je, kada vremenske prilike to dozvoljavaju, omiljeno mesto naših gostiju. O sklopljenim prijateljstvima i nezaboravnim zabavama uz roštilj dugo se priča među gostima i osobljem.


ODLAZAK:

Pre odlaska iz hostela rado bismo čuli vaše utiske, napravili zajedničku fotografiju i oprostili se uz neko od tradicionalnih vojvođanskih pića. Uspomene koje ponesete kući i nama su dragocene, a prilikom svakog pozdravljanja očekujemo vaš dolazak ponovo. Zato kada ispraćamo goste, obično govorimo: „Srećan put i vidimo se opet!“
Rezervišite sobu    REZERVIŠITE